Home / Bijeenkomsten / Dialoogsessie Zuidoost

Dialoogsessie Zuidoost

18 jun 2024
17:00 -19:00

Ben jij betrokken bij het thema ongelijkheid in Zuidoost? Kom dan naar de dialoogsessie van het Kenniscentrum Ongelijkheid!

Tijdens deze sessie gaan we in gesprek over de thema’s en de ontwikkelvragen die spelen in jouw wijk. Zodat we samen de focus kunnen bepalen voor de ontwikkeltrajecten van onze wijkwerkplaats in Nieuw-West van het komende jaar. Afgelopen jaar hebben we 6 ontwikkeltrajecten gefaciliteerd waarin een bewonersinitiatief of praktijkorganisatie samen met onderzoekers werkte aan een kennisvraag over ongelijkheid. Ook dit jaar faciliteren we weer dat er in lokale onderzoeken een relevant thema onderzocht wordt. En jij kan daaraan meedoen!

Het thema dat naar voren kwam in de ophaalsessies van Zuidoost is de positie van mannen/jongens van kleur in de maatschappij. Samen kunnen wij op dit thema doorgaan maar er kan in de dialoogsessie ook een ander thema uitkomen.

We willen in ieder geval graag weten wat er speelt in de wijk en wat bewoners en professionals nodig hebben om ongelijkheid aan te pakken. Daarom organiseren we een dialoogsessie waar we je graag voor uitnodigen. Samenwerking is de sleutel, de wijkwerkplaatsen worden daarom mede gevormd door de inbreng van betrokken bewoners en professionals zoals jij.

Dinsdag 18 juni 17.00 – 19.00 uur, aansluitend een diner
Locatie: Buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein 38, 1106 LP Amsterdam

Deelname is gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier Dialoogsessie Zuidoost

Gegevens(Vereist)
Organisatie(Vereist)
Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van het Kenniscentrum Ongelijkheid

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in en kies zelf welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.