Home / Documentaire De Kracht van Kennis

Documentaire De Kracht van Kennis

‘De Kracht van Kennis’ is een korte, indringende documentaire die je meeneemt in de wereld en werkwijze van het Kenniscentrum Ongelijkheid. De film toont hoe onderzoekers, praktijkpartners en bewoners samenwerken in het Kenniscentrum Ongelijkheid om samen de strijd aan te gaan tegen ongelijkheid in Amsterdam en omgeving. Kom kijken naar deze mooie, inspirerende en ontroerende blik achter de schermen van het Kenniscentrum Ongelijkheid! Laat je inspireren door de kennis, ervaringen en inspiratiebronnen van verschillende betrokkenen en deel die van jou: hoe zetten we samen de kracht van kennis optimaal in voor onze stad?

Kijk hieronder de inspirerende documentaire!

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in en kies zelf welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.