Home / Eindconferentie Jongerennetwerken, ongelijkheid en agency

Eindconferentie Jongerennetwerken, ongelijkheid en agency

Het onderzoeksproject Jongerennetwerken, ongelijkheid en agency liep van april 2021 tot december 2022. In dit project werd de rol van identiteitsnetwerken bij maatschappelijke participatie en sociale mobiliteit van Amsterdamse jongeren met een migratieachtergrond onderzocht. De betrokken kennisinstellingen Inholland, Vrije Universiteit, Hogeschool van Amsterdam en de maatschappelijke partners Diversity Talks en ECHO delen hun bevindingen en opgedane kennis graag op een eindconferentie van het project.

Datum: 14 februari; 14.00-16.00 uur (aansluitend borrel),
Locatie: Hogeschool Inholland Diemen, Wildenborch 6, 1112 XB Diemen
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in en kies zelf welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.